Using Mobile Phones

Online marketing

 
 Wat is online marketing?
 

Online marketing is een verzamelnaam voor alle promotie middelen die online worden toegepast om de verkoop van producten of diensten een boost te geven. Ook is online marketing een prima manier om de naamsbekendheid te verbeteren. Online marketing kan onderdeel zijn van het marketingplan, het is niet ongewoon dat bedrijven zowel online als offline marketing combineren.  
 

Online marketing bestaat meestal uit een combinatie van zoekmachine optimalisatie, Google Ads, content marketing en social media marketing. Deze 4 onderdelen kunnen zowel apart als gecombineerd worden ingezet. Voor het behalen van een goed resultaat is ons advies om minimaal 2 van de 4 onderdelen toe te passen, deze versterken elkaar.  

 

Voordelen van online marketing

SEO, Google Ads, social media en content marketing zijn de meest relevante onderdelen van online marketing. Door de genoemde marketing tools op de juiste manier in te zetten versterken ze elkaar. Met als voordeel dat jouw bedrijf in beeld komt bij de juiste doelgroep(en) en vervolgens ook top of mind blijft.
 

Be Findable richt zich met haar online marketing diensten op ZZP'ers en het MKB in Nederland. Wij zorgen dat deze bedrijven online goed vindbaar worden voor de juiste doelgroep. Met als positief effect dat deze bedrijven via de website meer leads en tevreden klanten realiseren.

5 voordelen van online marketing

  • Alles is meetbaar 

  • Budget efficiënt besteden

  • Eenvoudig aanpassingen maken

  • Specifieke doelgroep(en) bereiken

  • Heldere rapportages


 

Wat kost online marketing?

Je weet nu welke voordelen het inzetten van online marketing heeft. Niet geheel onbelangrijk is het kostenplaatje dat komt kijken bij het uitbesteden van online marketing. Omdat iedere klant uniek is komen wij graag met jou in contact om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen. 


Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.