top of page
Using Mobile Phones

Zoekmachine optimalisatie (SEO)Waarom zoekmachine optimalisatie inzetten?
 

Het toepassen van zoekmachine optimalisatie wil zeggen dat wij de website van onze klant volgens de richtlijnen van Google inrichten, dat heeft als voordeel dat Google exact begrijpt waar iedere pagina over gaat. Hierdoor wordt een website zichtbaar in de zoekresultaten van Google als er gezocht wordt met zoekwoorden die relevant zijn voor een bedrijf. 
 

Het primaire doel van zoekmachine optimalisatie is zorgen dat jouw website bij de eerste 5 zoekresultaten komt te staan. Dat bewerkstelligen wij door de website in te richten volgens de richtlijnen van Google, door links vanaf relevante websites naar jouw website te plaatsen, kwalitatieve content te creëren en de content via social media te delen. De links en content zorgen dat de website autoriteit krijgt en uiteindelijk in de top 5 zoekresultaten wordt getoond. 

 

Voordelen van zoekmachine optimalisatie

De Google zoekmachine is sinds haar oprichten steeds beter geworden in het tonen van websites die voldoen aan het geen waar de gebruiker naar opzoek is. Zoekopdrachten leveren over het algemeen meer dan 100 websites op die voldoen aan de zoekopdracht. Staat jouw website op positie 20? Dan zul je waarschijnlijk een beperkt bereik hebben. 

Met top 5 posities bereik je meer mensen die opzoek zijn naar producten of diensten die jij aanbiedt. Hierdoor zal jouw website meer leads, informatie/offerte aanvragen of verkopen gaan realiseren. Op die manier veranderd jouw website van een visite kaartje naar een verlengstuk van de sales afdeling. 

 

5 voordelen van zoekmachine optimalisatie

  • Toenemend resultaat met het zelfde budget

  • Kosten per sale zijn laag

  • Realiseert relevante bezoekers voor jouw website

  • Top 5 posities wekken vertrouwen

  • Draagt bij aan de naamsbekendheid


 

Wat kost zoekmachine optimalisatie?

Je weet nu welke voordelen het inzetten van zoekmachine optimalisatie heeft. Niet geheel onbelangrijk is het kostenplaatje dat komt kijken bij het uitbesteden van zoekmachine optimalisatie. Omdat iedere klant uniek is komen wij graag met jou in contact om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen. 


Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.
 

SERVICES
TEAM
bottom of page