top of page
Using Mobile Phones

Content marketingWaarom content marketing inzetten?
 

Door content marketing in te zetten komt jouw bedrijf niet alleen in beeld als mensen een dienst of product willen afnemen. Bij een juiste aanpak komt je bedrijf in beeld bij alle stappen die zitten tussen de oriënterende fase en de daadwerkelijke aankoop. 
 
Het voordeel hiervan is dat potentiële klanten vertrouwd raken met jouw bedrijf. Dit vergroot de kans aanzienlijk dat ze op een later moment de aankoop bij jou doen in plaats van bij een bedrijf waarvan ze nog niet eerder gehoord hebben. 
 
Door informatie te delen kunnen potentiële klanten zich inlezen in de producten of diensten die je aanbiedt. Als teksten op de juiste manier worden geschreven is het mogelijk om de lezer te overtuigen de aankoop bij jou te doen. 


 

Voordelen van content marketing

Het realiseren van content is een tijdrovende klus waarbij het belangrijk is dat teksten volgens een bepaalde methode worden geschreven. Be Findable heeft de juiste kennis in huis om content marketing op een krachtige manier toe te passen. Als jij content marketing aan ons uitbesteed kun je profiteren van de voordelen terwijl wij het werk doen. 

 

5 voordelen van content marketing

  • Deel kennis en wek vertrouwen

  • Goed voor de naamsbekendheid

  • Trek kwalitatieve bezoekers naar jouw website

  • Zet de lezer aan tot kopen

  • Gebruik als content op social media kanalen


 

Wat kost content marketing?

Je weet nu welke voordelen het inzetten van content marketing heeft. Niet geheel onbelangrijk is het kostenplaatje dat komt kijken bij het uitbesteden van content marketing. Omdat iedere klant uniek is komen wij graag met jou in contact om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen. 
 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.
 

SERVICES
TEAM
bottom of page