top of pageWaarom Google Ads?
 

Google Ads is een belangrijk onderdeel van online marketing. Adverteren in Google via Google Ads (voorheen AdWords) is een efficiënte manier van online adverteren. Dankzij machine learning is Google in staat om relevante advertenties weer te geven bij de zoekopdrachten van gebruikers. Dit vergroot aanzienlijk de kans dat er op een advertentie wordt geklikt en dat de gebruiker interesse heeft in het product of de dienst die hij of zij op uw website ziet.

Naast het tonen van advertenties bij relevante zoekopdrachten, biedt Google Ads de adverteerder ook de mogelijkheid om zich te richten op een specifieke doelgroep. Dit kan worden bereikt door onder andere advertenties alleen weer te geven aan mensen die voldoen aan criteria zoals geografische en demografische parameters.

Voordelen van Google Ads

Online adverteren met Google Ads is een interessante manier van adverteren vanwege de uitgebreide mogelijkheden die het biedt. Door de mogelijkheid voor adverteerders om zich te richten op een specifieke doelgroep, zal de websitebezoeker sneller geneigd zijn om over te gaan tot een aankoop, aanvraag of het invullen van een leadformulier.

Adverteren kan over het algemeen kostbaar zijn. Adverteren met Google Ads behoort echter tot de meest efficiënte manieren van adverteren. Dankzij de diverse mogelijkheden die adverteerders hebben met Google Ads, wordt het marketingbudget effectief ingezet.

5 voordelen van Google Ads

  • Kosten efficiënt

  • Volledige controle over de kosten

  • Snel resultaat

  • Specifieke doelgroep(en) bereiken

  • Heldere rapportages


 

Wat kost Google Ads?

U bent nu op de hoogte van de voordelen van het inzetten van Google Ads. Het kostenplaatje dat gepaard gaat met het uitbesteden van Google Ads is echter ook van belang. Aangezien elke klant uniek is, willen wij graag met u in contact komen om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wilt u ook meer kwalitatieve bezoekers op uw website? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

SERVICES
TEAM
Stand Up Meeting

Haal meer resultaat uit uw website met Google Ads

Met Google Ads kunt u meer leads of klanten uit uw website halen. Neem contact met ons op om de eerste stappen richting meer online inkomsten te zetten.
 

bottom of page