top of pageSEO-specialist Maastricht en omgeving
 

SEO is een essentieel onderdeel van online marketing. Het toepassen van SEO betekent dat onze SEO-specialist de website van onze klanten inricht volgens de richtlijnen van Google, met als voordeel dat Google exact begrijpt waar elke pagina over gaat. Hierdoor wordt de website zichtbaar in de zoekresultaten van Google. 

Het belangrijkste doel van onze SEO-specialist is om uw website in de top 5 zoekresultaten te krijgen. Dit bereikt onze SEO-specialist door de website te optimaliseren volgens de richtlijnen van Google, door links vanaf relevante websites naar de website te verkrijgen, kwalitatieve content te creëren en deze content via social media te delen. Deze links en content zorgen ervoor dat de website autoriteit opbouwt en uiteindelijk wordt weergegeven in de top 5 zoekresultaten van Google.

Voordelen van SEO

De Google-zoekmachine is sinds haar oprichting steeds beter geworden in het tonen van websites die voldoen aan waar de gebruiker naar op zoek is. Zoekopdrachten leveren over het algemeen meer dan 100 websites op die aan de zoekopdracht voldoen. Als uw website zich op positie 20 bevindt, hebt u een zeer beperkt bereik bij de doelgroep waarop u zich focust.

Met een top 5 positie bereikt uw website meer mensen die op zoek zijn naar de producten of diensten die uw bedrijf aanbiedt. Hierdoor zal uw website meer leads, informatie-/offerteaanvragen of verkopen genereren. Op die manier veranderd u de website van enkel een visitekaartje naar een verlengstuk van de salesafdeling.

5 voordelen van SEO

  • Toenemend resultaat met het zelfde budget

  • Kosten per sale zijn laag

  • Realiseert relevante bezoekers voor uw website

  • Top 5 posities wekken vertrouwen

  • Draagt bij aan de naamsbekendheid


 

Wat kost een SEO-specialist?

U bent nu op de hoogte van de voordelen van het inzetten van een SEO-specialist. Het kostenplaatje dat gepaard gaat met het uitbesteden van SEO is echter ook van belang. Aangezien elke klant uniek is, willen wij graag met u in contact komen om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wilt u ook meer kwalitatieve bezoekers op uw website? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

SERVICES
TEAM
Stand Up Meeting

Haal meer resultaat uit uw website met SEO

Met SEO kunt u meer leads of klanten uit uw website halen. Neem contact met ons op om de eerste stappen richting meer online inkomsten te zetten.
 

bottom of page