top of page
Using Mobile Phones

Social media marketingWat is social media marketing?
 

Social media marketing bestaat uit twee delen, het posten van berichten op de tijdlijn van je bedrijfspagina en adverteren op social media kanalen waarop jouw doelgroep zich bevind. Met social media marketing worden veelal de jongere generaties bereikt, al begint dit wel steeds meer te verschuiven. 

 

Voordelen van social media marketing

Door social media marketing op de juiste manier toe te passen kun je meer omzet halen uit potentiële en bestaande klanten. Door te adverteren kun je personen die tot jouw doelgroep behoren kennis laten maken met je bedrijf. En door regelmatig relevante informatie te plaatsen op social media blijf je in gedachte bij nieuwe en bestaande klanten waardoor ze sneller over gaan tot het doen van een (herhaal) aankoop.
 

 

5 voordelen van social media marketing

  • Blijf onder de aandacht van je klant

  • Goed voor de naamsbekendheid

  • Trek kwalitatieve bezoekers naar jouw website

  • Adverteer om vaker in beeld te komen

  • Realiseer herhaal aankopen


 

Wat kost social media marketing?

Je weet nu welke voordelen het inzetten van social media marketing heeft. Niet geheel onbelangrijk is het kostenplaatje dat komt kijken bij het uitbesteden van social media marketing. Omdat iedere klant uniek is komen wij graag met jou in contact om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen. 
 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.
 

SERVICES
TEAM
bottom of page