top of pageWat is social media marketing?
 

Social media marketing is een belangrijk onderdeel van online marketing. Het omvat twee aspecten: het plaatsen van berichten op de tijdlijn van uw bedrijfspagina en adverteren op social media kanalen waarop uw doelgroep actief is. 


 

Voordelen van social media marketing

Door social media marketing op de juiste manier toe te passen, kunt u meer omzet genereren uit potentiële en bestaande klanten. Door te adverteren kunt u mensen die tot de juiste doelgroep behoren kennis laten maken met uw bedrijf. Bovendien, door regelmatig relevante informatie te delen op social media, blijft u in het geheugen van nieuwe en bestaande klanten, wat hen stimuleert om sneller over te gaan tot een (herhaal)aankoop.

5 voordelen van social media marketing

  • Blijf onder de aandacht van klanten

  • Goed voor de naamsbekendheid

  • Trek kwalitatieve bezoekers naar uw website

  • Adverteer om vaker in beeld te komen

  • Realiseer herhaal aankopen


 

Wat kost social media marketing?

U bent nu op de hoogte van de voordelen van het inzetten van social media marketing. Het kostenplaatje dat gepaard gaat met het uitbesteden van social media marketing is echter ook van belang. Aangezien elke klant uniek is, willen wij graag met u in contact komen om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wilt u ook meer kwalitatieve bezoekers op uw website? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

SERVICES
TEAM
Stand Up Meeting

Haal meer resultaat uit uw website met social media

Met social media kunt u meer leads of klanten uit uw website halen. Neem contact met ons op om de eerste stappen richting meer online inkomsten te zetten.
 

bottom of page