top of pageWat is social media marketing?
 

Social media marketing is een belangrijk onderdeel van online marketing. Het omvat twee aspecten: het plaatsen van berichten op de tijdlijn van jouw bedrijfspagina en adverteren op social media kanalen waarop de doelgroep actief is. 


 

Voordelen van social media marketing

Door social media marketing op de juiste manier toe te passen, kun je meer omzet genereren uit potentiële en bestaande klanten. Door te adverteren kun je mensen die tot de juiste doelgroep behoren kennis laten maken met jouw bedrijf. Bovendien, door regelmatig relevante informatie te delen op social media, blijft jouw bedrijf in het geheugen van nieuwe en bestaande klanten, wat hen stimuleert om sneller over te gaan tot een (herhaal)aankoop.

5 voordelen van social media marketing

  • Blijf onder de aandacht van klanten

  • Goed voor de naamsbekendheid

  • Trek geïnteresseerde bezoekers naar jouw website

  • Adverteer om vaker in beeld te komen

  • Realiseer meer herhaal aankopen


 

Wat kost social media marketing?

Je bent nu op de hoogte van de voordelen van het inzetten van social media marketing. Het kostenplaatje dat gepaard gaat met het uitbesteden van social media marketing is echter ook van belang. Aangezien elke klant uniek is, willen wij graag met jou in contact komen om te bespreken wat wij voor je kunnen betekenen.

Wil je ook meer resultaat uit jouw website? Neem contact met ons op.

SERVICES
TEAM
Stand Up Meeting

Haal meer resultaat uit jouw website met social media

Met social media kun je meer leads of klanten uit jouw website halen. Neem contact met ons op om de eerste stappen richting meer online succes te zetten.
 

bottom of page