top of page
Designing on a Tablet_edited_edited_edited.jpg

Haal meer uit uw website door middel van Leads

SERVICES
online marketing bureau maastricht - Limburg

Online marketing bureau Maastricht

Be Findable is een online marketing bureau gevestigd in Bemelen (regio Maastricht). We hebben ruime ervaring in online marketing, met effectieve inzet van Google AdsSEO, social media en contentcreatie. Met onze ervaring kunnen we goed bepalen welke online marketingactiviteiten het beste passen bij uw bedrijf.

Door de juiste online marketingtools te gebruiken, trekken we kwalitatieve bezoekers naar uw website die op zoek zijn naar de producten of diensten die uw bedrijf aanbiedt. Een gebruiksvriendelijke website vergroot de kans dat bezoekers contact opnemen en uiteindelijk een aankoop of offerteaanvraag doen.

Wilt u ook meer kwalitatieve bezoekers op uw website ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

TEAM

Google Ads

Met Google Ads kunnen wij een website gericht onder de aandacht brengen bij specifieke doelgroepen. Hierdoor bereiken de advertenties alleen potentiële klanten die daadwerkelijk interesse hebben in de producten of diensten die u aanbiedt, wat zorgt voor een efficiënte besteding van het marketingbudget.

SEO

Het toepassen van SEO wil zeggen dat wij de website volgens de richtlijnen van Google inrichten, dat heeft als voordeel dat Google exact begrijpt waar iedere pagina over gaat. Hierdoor wordt de website zichtbaar in de zoekresultaten van Google. Met als voordeel dat uw website meer bezoekers krijgt.


 

Content marketing

Met contentmarketing komt een website niet alleen in beeld als mensen een dienst of product willen afnemen. Bij een juiste aanpak komt uw bedrijf in beeld gedurende alle stappen die plaatsvinden tussen de oriëntatiefase en de daadwerkelijke aankoop.

 

Social media

Door social media marketing in te zetten kunt u potentiele klanten bewegen richting een aankoop of aanvraag. Advertenties op social media trekken nieuwe klanten aan, terwijl berichten op de tijdlijn zorgen voor meer herhaalaankopen van bestaande klanten.

Wat is online marketing? 
 

Online marketing is een verzamelnaam voor alle online promotiemiddelen die worden ingezet om de verkoop van producten of diensten te stimuleren en de naamsbekendheid te vergroten. Het kan een onderdeel zijn van het marketingplan, waarbij het niet ongebruikelijk is dat bedrijven zowel online als offline marketing combineren.

Doorgaans bestaat online marketing uit een combinatie van SEO, Google Ads, contentmarketing en social media marketing. Deze vier elementen kunnen zowel afzonderlijk als gecombineerd worden ingezet. Voor een optimaal resultaat adviseren wij om ten minste twee van de vier elementen toe te passen, omdat ze elkaar versterken.

Voordelen van online marketing
 

SEO, Google Ads, social media en contentmarketing zijn de meest relevante onderdelen van online marketing. Door deze genoemde marketingtools op de juiste manier in te zetten, versterken ze elkaar. Dit heeft als voordeel dat uw bedrijf zichtbaar wordt bij de juiste doelgroep(en) en top of mind blijft.

Bij Be Findable richten we ons met onze online marketingdiensten op ZZP'ers en het MKB in Nederland. We zorgen ervoor dat deze bedrijven online goed vindbaar zijn voor de juiste doelgroep. Dit resulteert in meer leads en tevreden klanten via de website.

5 voordelen van online marketing

  • Alles is meetbaar 

  • Budget efficiënt besteden

  • Eenvoudig aanpassingen maken

  • Specifieke doelgroep(en) bereiken

  • Heldere rapportages


 

Wat kost online marketing?

U bent nu op de hoogte van de voordelen van het inzetten van online marketing. Het kostenplaatje dat gepaard gaat met het uitbesteden van online marketing is echter ook van belang. Aangezien elke klant uniek is, willen wij graag met u in contact komen om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wilt u ook meer kwalitatieve bezoekers op uw website? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Stand Up Meeting

Haal meer resultaat uit uw website met online marketing

Met online marketing kunt u meer leads of klanten uit uw website halen. Neem contact met ons op om de eerste stappen richting meer online inkomsten te zetten.
 

bottom of page