top of page

Vincent Gorissen -  online marketeer

Telefoonnummer

Adres

Gasthuis 19
6268 NN 
Bemelen (regio Maastricht)

Be Findable is een toegewijde expert op het gebied van online marketing. Ons doel is om jouw online zichtbaarheid te vergroten en zo je merk te laten groeien in de digitale wereld.

Wij zijn gespecialiseerd in Google Marketing en gebruiken daarvoor zowel zoekmachine optimalisatie (SEO) als Google Ads (advertenties). Hiermee kunnen we de vindbaarheid van je website in Google verbeteren en de online aanwezigheid vergroten.

Wat ons onderscheidt van de concurrentie is onze persoonlijke aanpak en directe communicatie. Omdat ons team uit slechts één persoon bestaat, zijn de lijnen kort en worden vragen snel beantwoord.

Onze klanten zijn afkomstig uit verschillende sectoren en variëren in grootte, van kleine lokale bedrijven tot grote organisaties. Ze zoeken allemaal naar een betrouwbare partner die kan helpen bij het vergroten van de online aanwezigheid, bij Be Findable hebben ze die partner gevonden.

Wil je ook meer resultaat uit jouw website? Neem contact met ons op.

Stand Up Meeting

Haal meer resultaat uit jouw website

Met online marketing kun je meer leads of klanten uit jouw website halen. Neem contact met ons op om de eerste stappen richting meer online succes te zetten.
 

bottom of page